Mood Booster Oils

Köp
  • 259,00 kr

Louise Strömbergs ekologiska Mood booster-oljor är underbart goda doftoljor med stärkande egenskaper, där varje olja tjänar sitt eget syfte att ta dig till nya härliga höjder av kreativitet, mod, styrka, inre lugn, harmoni & passion.

Basen består av en ekologisk kallpressad jojobaolja och noggrant utvalda doftsymfonier av ekologiska eteriska oljor, alla med olika egenskaper. Toppat med en liten kristall - som tillsammans höjer ditt humör, stärker din inre klarhet och ökar ditt välbefinnande. Varje olja är noggrant gjord för hand av oss i Sverige.

Varje flaska innehåller 10 ml olja och en liten kristall. Såklart 100% vegansk!


BRAVE SOUL är oljan som ger dig det där lilla extra stödet att våga följa dina drömmar och känna dig bekväm nog att vara dig själv i alla lägen. Och för att hjälpa till att skapa den balans du längtar efter, likt en fredsmäklare mellan det fysiska, psykiska och spirituella, som alltid
vill ditt bästa och har din rygg. Redo att boosta dig med självförtroende, mod, styrka och positiv energi.
INGREDIENSER:
Kallpressad jojobaolja*, eterisk olja av grapefrukt*, eterisk olja av
bergamot*, eterisk olja av ylang ylang*, naturlig doftolja** av vanilj*, Karneol


INNER PEACE är oljan som kommer ta din meditation till nya höjder och sätta guldkant på dagarna som kräver lite extra av dig. Eller de stunderna då
du behöver lite extra inre frid och balans.

INGREDIENSER:
Kallpressad jojobaolja*, eterisk olja av lavendel*, eterisk olja av mandarin*, eterisk olja av rosengeranium*, naturlig doftolja av vanilj**, Bergskristall


WILD HEART är för dig som vill öppna upp hjärtat för det sensuella, energiska och livsglada. En olja för dig som längtar efter blomstrande kreativitet, vibrerande kärlek och inspiration.

INGREDIENSER: Kallpressad jojobaolja*, eterisk olja av bergamot*, eterisk olja av grapefrukt*, eterisk olja av mandarin*, eterisk olja av jasmin*, eterisk olja av citron*, eterisk olja av rosengeranium*, Rodokrosit (kristall)


CLEAR MIND är oljan som kommer ge dig en hjälpande hand att varva ner och landa i dig själv. Som harmoniskt hjälper dig att se lite klarare på världen utanför och allt härligt inuti dig. En älskvärd följeslagare att alltid bära med sig i väskan, redo att erbjuda lite inre lugn och påminnelse om vad som är viktigt i livet för dig.

INGREDIENSER: Kallpressad jojobaolja*, eterisk olja av lavendel*, eterisk olja av eukalyptus*, Rökkvarts-kristall


*= Ekologisk
**= En kombination av eterisk olja och naturligt utvunnen doftarom från vanilj